torstai 18. lokakuuta 2007

Kaivinkone

Viimeksi manasin turnauksien kuivaa kautta, jonka nyt viimein sain "murrettua". Pari pikkurahasijaa päivittäisissä 20+r turnauksissa ongamella. Rahallisesti tämä ei ole iso juttu, mutta jatkomotivaation kannalta hyvä: Jos on jatkuvasti sellanen olo, että jengi vetää ohi etkä voi voittaa, katoaa pelikiinnostus hyvin nopeasti.

Sitten asiaan. Eli monttuun. Tämä ihana, esteettinen monttu. Käyrän alaspäinsuuntautuminen, yleensä jyrkästi. Huomasin 5/10NL pöydissä pari mukavantuntuista paistia ja päätin ottaa shottia. 1½buyin stoploss, eli pöydistä pois jos häviää tuon määrän. No sehän hävittiin. Yhteensä kerkesin pelata 125 kättä, joista taisin voittaa yhden flopin continuation betin kautta. Kaikki muut checkraisettiin,floatattiin,vedettiin ohi,ja tehtiin herocalleja mun bluffeja vastaan. Sitten paloi lievästi käpy ja tein $450 herocallin riverillä 87 suitedilla 79K99 boardiin kun passiivinen maksumasiina(senhetkinen riidi kaverista) callasi flopin ja turnin, ja panosti riverillä melkein potillisen kun checkasin sille. Ainoat kädet jotka biittaan, on 86 ja T8 open-enderit, joten melkoisesta herocallista puhutaan... Sitten pöydät kiltisti kiinni ja tupakille.

Tämän jälkeen jatkoin grindausta 2.50/5 -pöydissä, joista löytyikin mukavasti paisteja. Ainoana ongelmana se, että oletin jälleen paistien antavan rahansa automaattisesti mulle, joten tuli pelattua liian väkinäisesti. Pitihän tuo ~1.5k "monttu" saada paikattua. Tästä seurauksena about tunnin breakeven-grindia karsealla pelillä, jonka jälkeen supersekava maniac stäkkäsi mut kun riverasin suoran sen väriä vastaan, ja kaveri teki mukavan overbet-puskun jonka maksoin koska kyseinen sankari olisi puskenut millä vain semivahvalla kädellä+täydellä bluffilla. Todella sekava tyyppi. Tässä vaiheessa totaalidamage oli jotain ~2.3k ja höyryä alkoi nousemaan korvista. Lisää tupakkaa. Heti tauolta palattuani otin turpiin flopattuani 33:lla pienemmän setin kun kaveri, ja sitten softat kiltisti kiinni. -2.8k damage.
Kuopan koko ei ole missään tapauksessa huikea, kun ottaa huomioon buyinien määrän (1½bi kilosessa, ja alle 3bi 500:ssa). Ongelmana vain se, ettei lähiaikoina ole riittänyt stamina grindaamaan pitkää sessiota/päivää, joten paikkaamiseen tulee kulumaan todennäköisesti pidemmän aikaa ellei heti seuraavaksi tule Jeesus-sessiota.

Ach well, das ist pokarrrrr

Ei kommentteja: